L’AULA D’HOSTALERIA DEL RIPOLLÈS ACULL ELS ‘DILLUNS A TAULA’ PER DONAR A CONÈIXER LA SEVA OFERTA FORMATIVA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

L’Aula d’Hostaleria del Ripollès acull un any més la iniciativa Dilluns a taula, que té per objectiu donar a conèixer les instal·lacions i els cicles formatius que s’hi imparteixen als alumnes de 4t d’ESO del Ripollès i comarques veïnes, sobretot de la Cerdanya i d’Osona nord.

DillunsataulaCRDweb2

Es tracta d’un projecte conjunt coordinat des de l’Institut Abat Oliba de Ripoll, des d’on s’imparteixen les classes teòriques dels Cicles Formatius de Grau Mig de Cuina i de Pastisseria i Forneria. Les classes pràctiques les acull l’Aula, on enguany 45 alumnes hi estan cursant aquesta formació reglada.

D’aquesta manera, a partir d’aquest mes d’abril, cada dilluns un grup de 4t d’ESO fa una primera acollida a l’Insitut Abat Oliba de Ripoll, on se’ls rep i se’ls explica els cicles formatius que es poden cursar al centre. Tot seguit visiten la Fundació Eduard Soler, on els alumnes realitzen la part pràctica dels cicles relacionats amb l’electromecànica i, finalment, visiten les recentment reformades instal·lacions de l’Aula d’Hostaleria, ubicades al Consorci Ripollès Desenvolupament.

Allà realitzen dos tallers, un sobre alimentació saludable i un altre de més pràctic sobre olors i gustos i, finalment, dinen al menjador de l’Aula amb un menú on es reflecteix tot el que han après.

DillunsataulaCRDweb

La iniciativa Dilluns a taula fa 6 anys que es porta a terme a l’Aula d’Hostaleria i finalitzarà a finals d’aquest mes d’abril.

Categories: Destacats

779 comentaris

Els comentaris estan tancats.