60 ASSISTENTS A LA JORNADA SOBRE ELS AJUTS A LA NOVA PAC

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

60 persones, bàsicament ramaders i tècnics del Ripollès i comarques veïnes, van assistir ahir a la jornada tècnica sobre els Ajuts directes a la nova PAC 2014-2020. Normativa sobre venda de proximitat, que va tenir lloc al Consorci Ripollès Desenvolupament.

JornadaPAC1

L’objectiu de la jornada era explicar als productors el nou decret sobre l’acreditació de la venda de proximitat de productes agroalimentaris, publicat el 10 de gener passat al DOGC, i la proposta de la nova Política Agrària Comuna (PAC) per al període 2014-2020.

La jornada va comptar amb la presentació de Joan Casas, cap de l’Oficina Comarcal del Ripollès del DAAM, i amb les intervencions d’Ester Pisa, responsable de seguiment i prospecció de la qualitat agroalimentària del DAAM, i de José Antonio Solares, cap del Servei de Coordinació d’Ajuts i Registres del DAAM.

La jornada es va organitzar conjuntament des del Consorci Ripollès Desenvolupament i el Departament d’Agricultura (DAAM).

JornadaPAC2

Categories: Destacats

663 comentaris

Els comentaris estan tancats.