EL CONSORCI VALORA SATISFACTÒRIAMENT LA PROMOCIÓ TURÍSTICA AL MERCAT DEL RAM DE VIC 2013

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Enguany l’estimació de visitants al Mercat del Ram de Vic, celebrat el cap de setmana passat del 22 al 24 de març, ha estat al voltant de les 200.000 persones, amb un augment del 16% en nombre d’expositors. Aprofitant aquest concorregut esdeveniment, l’Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament hi ha estat present per fer promoció dels principals atractius turístics de la comarca.

CRD MercatRam2013

L’estand estava ubicat a la Rambla del Carme, juntament amb la resta de comarques de la província de Girona i sota el paraigua del Patronat de Turisme de Girona, fet que, donava una imatge conjunta del territori i de marca turística: Costa Brava i Pirineu de Girona.

S’ha fet molta difusió del producte turístic Terra de Comtes i Abats i, com a gran novetat, s’ha donat a conèixer el nou Centre d’Interpretació del Monestir de Ripoll, inaugurat el 8 de març passat. El conjunt del producte Turístic Terra de Comtes i Abats ha tingut molt bona acollida i acceptació durant el Mercat. Es calcula que han passat per l’estand uns 400 visitants.

El material turístic que ha tingut més bona acollida entre els visitants ha estat el mapa turístic del Ripollès, la nova guia de serveis turístics i agroalimentaris i les rutes de senderisme per  la xarxa de senders Itinerànnia.

Categories: Destacats

64 comentaris

Els comentaris estan tancats.