BONA VALORACIÓ DE LA PARTICIPACIÓ A LA FIRA DE LES 40 HORES AMB 2.800 TIQUETS VENUTS AL TASTATAST I LA PRESENTACIÓ DE LA GUIA DELS PRODUCTES DEL RIPOLLÈS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El Consorci Ripollès Desenvolupament fa una bona valoració de la seva participació a la Fira de les 40 Hores de Ripoll. Tot i que el mal temps va fer que el nombre de visites a l'estand de la plaça Sant Eudald no fos tant nombrós com en anys anteriors, les activitats programades en l'àmbit de l'hostaleria i la restauració i d'agroalimentari van gaudir de bona participació.

 

 

Pel que fa a la segona edició del Tastatast, organitzada per l'Associació d'Hostaleria del Ripollès amb el suport de l'Aula d'Hostaleria del Consorci Ripollès Desenvolupament i l'Ajuntament de Ripoll, es van vendre un total de 2.800 tiquets. S'estima que unes 400 persones van poder provar els tastets o les tapes que van preparar la quinzena d'estands presents (10 de restaurants, dos de begudes i tres de postres). L'èxit de la trobada que, un any més, es va fer a la Sala Eudald Graells fa pensar ja en una tercera edició.

Pel que fa a la jornada tècnica sobre els productes agroalimentaris del Ripollès que va tenir lloc el diumenge a la plaça Sant Eudald, va tenir una bona participació. Es va fer a l'estand de l'Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès amb l'objectiu de donar a conèixer als consumidors el valor afegit que tenen els productes certificats del Ripollès. També es va aprofitar per donar a conèixer la Guia dels Productes Agroalimentaris del Ripollès, que s'ha elaborat des de l'Àrea d'Agroalimentari del Consorci Ripollès Desenvolupament, amb una fitxa descriptiva per a cada producte del Ripollès amb certificació i dels seus productors.

La presència de producte agroalimentari de la comarca a la Fira va venir de la mà de l'Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès i de l'Associació de Petits Elaboradors del Ripollès.

  

 

Categories: Destacats

2.332 comentaris

Els comentaris estan tancats.