INAUGURACIÓ DE LES NOVES INSTAL·LACIONS DE L’AULA D’HOSTALERIA DEL RIPOLLÈS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Aquest proper divendres 22 de febrer de 2013, a les 11.30h, el Consorci Ripollès Desenvolupament farà l’acte d’inauguració de les noves instal·lacions de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, ubicades al Polígon Industrial Els Pintors de Ripoll, carrer Joan Miró 2-4, just al costat de l’edifici del Consorci.

Els espais que ocupa l’Aula han estat ampliats i equipats amb nova maquinària per tal de complir amb els nous requisits per impartir formació.

       

L’acte començarà a les 11.30h amb una benvinguda i presentació a la sala d’actes del Consorci Ripollès Desenvolupament. Tot seguit es visitaran les instal·lacions ampliades i reformades i, finalment, es farà un aperitiu a càrrec dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mig de Pastisseria i Forneria, del Cicle Formatiu de Grau Mig de Cuina i del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) de l’Institut Abat Oliba de Ripoll i dels alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT). També hi haurà tastets elaborats per l’Associació d’Hostaleria del Ripollès, les Cuines de la Vall de Camprodon i els Fogons de la Vall de Ribes. 

L’acte comptarà amb l’assistència del Secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals de la Generalitat de Catalunya, Sr. Joan Cañada i Campos i el Delegat del Govern a Girona, Sr. Eudald Casadesús i Barceló.

Categories: Destacats

3.642 comentaris

Els comentaris estan tancats.