UN TALLER DE LLANGONISSETES I UN SOPAR PER CELEBRAR EL DIJOUS LLARDER

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

35 comensals es van reunir ahir al menjador de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès per participar al sopar típic de dijous llarder a càrrec de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès. Es tractava de la quarta edició d’aquest sopar, que va constar d’un menú amb plats típics per celebrar l’efemèride.

alt

 

A la tarda, l’Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès va traslladar les activitats previstes de Dijous Gras de la plaça Sant Eudald a la Sala Eudald Graells de Ripoll a causa del fort vent. Allà van fer l’especejament d’un porc i el taller d’elaboració de llangonissetes pels escolars del municipi, que van acabar fent el tradicional berenar de dijous llarder.

 

Categories: Destacats

59 comentaris

Els comentaris estan tancats.