OBERTA LA CONVOCATÒRIA D’AJUTS LEADER 2012 FINS A 20 DE FEBRER

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Ja està oberta la nova convocatòria d’ajuts per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Leader corresponent a l’any 2012 amb una partida de 924.780 euros pel territori del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

Per quarta vegada, serà gestionada per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura. Els ajuts van destinats principalment a PIMES, emprenedors i microempreses del sector agroalimentari o turístic i les microempreses de qualsevol sector (comerços inclosos) que vulguin fer inversions destinades a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris i agrobotigues, creació i desenvolupament de microempreses, foment d’activitats turístiques i conservació i millora del patrimoni rural.

La convocatòria estarà oberta 45 dies, fins el dia 20 de febrer,  i els beneficiaris, que han de fer una inversió mínima de 12.000 euros (sense iva inclòs), poden obtenir un 35% del total de la inversió i poden arribar al 40% si apliquen un programa de millora de RSE (Responsabilitat Social Empresarial).

Els interessats a entrar a la convocatòria o a obtenir més informació poden adreçar-se a l’Associació Leader, ubicada al Consorci Ripollès Desenvolupament (P.I Els Pintors. C/ Joan Miró 2-4 de Ripoll. Tel. 972 704 499), o al Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura (C/ Enric Prat de la Riba, 17 de Torelló. Tel. 938 592 226). També poden contactar a través del correu electrònic leader@ripollesgesbisaura.org.

Els ajuts Leader estan finançants pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) de la Generalitat de Catalunya.

 

Categories: Destacats

744 comentaris

Els comentaris estan tancats.