TORNA EL DIJOUS GRAS A RIPOLL

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El proper 7 de febrer l’Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès i l’Associació d’Hostaleria del Ripollès portaran els actes de celebració del Dijous Gras a la plaça de Sant Eudald de Ripoll.

altEl programa d’actes començarà a les 15.30h amb l’especejament d’un porc i un taller d’elaboració de llangonissetes, que es faran per segona vegada després de la bona acollida de l’any passat. Seguidament es farà el tradicional berenar de dijous llarder. Unes activitats que aniran a càrrec del Grup de carnissers de Ripoll de l’Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès i hi participaran les escoles del municipi. L’any passat hi van passar uns 200 alumnes.

La jornada es clourà a les 21h amb el sopar típic de dijous llarder a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, que anirà a càrrec de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès. Es tracta de la quarta edició d’aquest sopar, que constarà d’un menú amb plats típics per celebrar l’efemèride i tindrà un preu de 20 euros. Per assistir-hi cal fer una reserva prèvia al telèfon 972 70 44 99 o al correu aula@ripollesdesenvolupament.com.

Com cada any, el Consorci Ripollès Desenvolupament i l’Ajuntament de Ripoll col·laboren en l’organització dels actes.

Categories: Destacats

1.803 comentaris

Els comentaris estan tancats.