JORNADA SOBRE POLÍTIQUES TRANSFRONTERERES AL CONSORCI RIPOLLÈS DESENVOLUPAMENT

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Aquest proper divendres 18 de gener, el Consorci Ripollès Desenvolupament acollirà la jornada formativa Qüestions de governança en l’Espai Català Transfronterer, organitzada des de l’Euroinstitut Català Transfronterer (EiCT).

La jornada vol donar a conèixer la diversitat d’estructures que treballen en transfronterer en el territori, des d’ajuntaments i consells comarcals fins a AECT (Agrupació Europea de Cooperació Territorial) i estats, i aprofundir en la importància de la governança transfronterera a l’hora de definir les polítiques públiques de futur.

La formació anirà a càrrec de la directora dels Serveis Jurídics del Consorci de Salut i d’Atenció Social de Catalunya, Yolanda Puiggròs, i de la directora del Centre d’informació Europe Direct Pirineus Llanguedoc Rosselló, Claire Sardà.

Es farà de 10.30 a 15h a la sala d’actes del Consorci Ripollès Desenvolupament (C/ Joan Miró 2-4 Polígon Industiral Els Pintors de Ripoll).

Les inscripcions encara estan obertes i es poden fer a través de la pàgina web de l’Euroinstitut Català Transfronterer: http://www.euroinstitut-cat.eu/.

L’EiCT és un institut de formació que promou la cooperació transfronterera com a pilar fonamental del desenvolupament integral dels territoris fronterers.

Més informació del curs
 

Categories: Destacats