DIPLOMA TURÍSTIC PEL CONSORCI RIPOLLÈS DESENVOLUPAMENT

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

La Generalitat de Catalunya, en el marc dels guardons de turisme que convoca anualment, ha concedit un dels diplomes turístics de Catalunya al Consorci Ripollès Desenvolupament per la seva contribució al foment del turisme pel projecte Terra de Comtes i Abats.

L’acte de lliurament dels guardons de Turisme de Catalunya va tenir lloc el dilluns 26 de novembre al Palau de la Generalitat i va ser presidit pel president en funcions de la Generalitat, M.Hble. Sr. Artur Mas i Gavarró. El president del Consorci Ripollès Desenvolupament, Josep Maria Farrés, va ser l’encarregat de recollir el diploma. També van ser presents a l’acte el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira; els alcaldes de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, Jordi Munell i Ramon Roqué; la regidora de Cultura de Sant Joan de les Abadesses, Montserrat Tallant; el gerent del Consorci Ripollès Desenvolupament, Albert Puigvert i les tècniques de Turisme responsables del projecte.

alt

El reconeixement servirà per donar un gran impuls promocional al projcte, ja que la seva repercussió a nivell de Catalunya és molt rellevant. Per això des del Consorci Ripollès Desenvolupament se’n fa una valoració molt satisfactòria. Per Josep Maria Farrés, “és un orgull rebre aquest diploma en reconeixement a la tasca feta en els darrers anys amb el suport i la implicació dels ajuntaments de Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Campdevànol i Gombrèn“.

Aquest diploma turístic de la Generalitat de Catalunya dóna prestigi turístic al Ripollès i ens anima encara més a treballar per potenciar el turisme, ja que de ben segur Terra de Comtes i Abats serà un reclam que atraurà grans fluxos de visitants a tot el Ripollès“.

Més informació:
Raquel Molina
Tècnica de l’Àrea de Turisme
Consorci Ripollès Desenvolupament
972 70 44 99
rmolina@ripollesdesenvolupament.com
Categories: Notícies

2.920 comentaris

Els comentaris estan tancats.