El CRD a França per l’Interreg III

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

alt

El sector agroalimentari del Consorci Ripollès Desenvolupament, ha presentat junt amb els seus socis de la Communaute de Comunes du Pays d’Olmes, el projecte Interreg III per millorar el sector primari de les dues regions, amb la promoció dels productes locals, l’estudi de les raçes autòctones, i les inversions fisiques d’un centre d’interpretació a Sautel i un edifici social – cooperativa a Ripoll.

També es presenten altres projectes com el relacionat amb la línia ferroviària de Paris-Barcelona, passant per la Tour de Carol, i el projecte relacionat amb el Piragüisme entre Foix i Sort, tots ells pendents de finançament.

Un altre projecte ja finançant i pedent de poder fer una segona fase del projecte és el relacionat amb la documentarió història de tots els fluxos de gent que pasaven la frontera en èpoques de guerra i post guerra.

La presentació es va acavar amb un manifest on expresava les necessitats dels territori i la seva importància alhora de donar suport en els diferents projectes.

Llegir manifest (en castellà)

 

Categories: Actualitat