Trips

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

1a Línia Estratègica –  PROMOCIONAR LA COMARCA DEL RIPOLLÈS

        1.1- Edició de material promocional

        1.2- Assistència a Fires de Turisme i Workshops

        1.3- Campanya de publicitat en mitjans de comunicació

        1.4- Fam Trips i Press Trips amb Turisme de Catalunya i el Patronat de Turisme de Girona

        1.5- Pantalles tàctils d’informació turística 24 h, 365 dies/any

        1.6- Web turística www.ripollesturisme.cat

 

 COL•LABORACIÓ AMB PRESS-TRIPS I FAM-TRIPS A TRAVÉS DEL PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA PIRINEU DE GIRONA I/O TURISME DE CATALUNYA COM A MEMBRES DELS CLUBS

TURISME DE CATALUNYA. CATALEG DEL LLEURE 2009
Anunci al Catàleg del Lleure 2009 de Turisme de Catalunya. Té una tirada de 100.000 exemplars en varis idiomes que es reparteixen al llarg de fires estatals i europees

TURISME DE CATALUNYA. CLUB CULTURA I CLUB TURISME ACTIU
Quotes anuals per la inscripció en aquests dos clubs que promociona Turisme de Catalunya. Possibilitat d’inscripció a diversos work-shops, fam-trips que organitza Turisme de Catalunya.
Informació puntual de fires de turisme estatals i europees amb la possiblitat de fer-los arribar material promocional de la comarca.

Fam-trip al Ripollès amb tour-operadors espanyols i escandinaus, octubre 2008
COL.LABORACIÓ EN PRESS-TRIPS           (periodistes que visiten el Ripollès al llarg de l’any a través del Patronat de Turisme CBG i /o Turisme de Catalunya).

COL•LABORACIÓ EN  FAM-TRIPS                 (tour-operadors i agents de viatges que visiten el Ripollès al llarg de l’any a través del Patronat de Turisme CBG i /o Turisme de Catalunya).

 

El fet de pertanyer als clubs de Turisme de Catalunya, fa que augmenti la possibilitat que ens enviin press-trips, fam-trips al Ripollès, eina de promoció del territori que valorem molt positivament.
Normalment aquests viatges transcorren per vàries comarques. El CRD ajuda amb la organització i contacta amb serveis turístics i els demana també la seva col•laboració
 

Categories: Turisme