Leader+

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

                                                                                                                                                                                  ASSOCIACIÓ PER LA GESTIÓ DEL PROGRAMA LEADER RIPOLLÈS GES BISAURA (2007-2013) 

 Us informem que en data 27 de març ha sortit publicada l’ordre d’ajuts del Programa Leader 2007-2013 en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, per tal que podeu consultar l’ordre premeu el link : ripollesdesenvolupament.com/files/Ordre%20Leader%202007-2013.pdf
Recordar-vos també que el període de sol.licitud d’ajuts, per la convocatòria de 2009, serà: de 28 de març a 27 d’abril de 2009.

Per qualsevol dubte o aclaració podeu contactar amb nosaltres,

*Associació per a la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura *
Albert Puigvert Tuneu- Gerent
Anna Masllorens Colomer- Tècnica

*Consorci Ripollès Desenvolupament* C/ Joan Miró, 2 i 4 – Pol. Ind. Els Pintors 17500 Ripoll tel. 972 70 44 99 – fax 972 70 45 30 (De Dimecres a Divendres de 8:00-15:00h)

*Consorci de la Vall del Ges Orís i Bisaura* C/ Enric Prat de la Riba, 17-19 08570 Torelló tel. 93-850 53 13 – fax 93-850- 50 03 ( Dilluns i Dimarts de 8:00-15:00h)

 leader@ripollesgesbisaura.org

Aquest Programa és una iniciativa de la Unió Europea i del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya destinada al desenvolupament del món rural. El propòsit del LEADER és conscienciar els agents rurals del potencial del seu territori, fomentant l’aplicació d’estratègies de desenvolupament sostenible de qualitat i alhora originals i integrades.
 
L’àmbit d’actuació de l’associació són els municipis que integren la comarca del Ripollès (en total, 19 municipis) i els municipis que formen el territori de la Vall del Ges, Orís i Bisaura amb excepció de Torelló (en total, 8 municipis). Es tracta d’un territori de 1.151,36 Km2 que comprèn 34.639 habitants i una densitat de població de 30,08 hab/km2.
 
 La relació de municipis és la següent: Campdevànol, Campelles, Camprodon, Gombrèn, Llanars, Les Llosses, Molló, Montesquiu, Ogassa, Orís, Pardines, Planoles, Queralbs, Ribes de Freser, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Sant Pau de Segúries, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora, Sant Vicenç de Torelló, Setcases, Santa Maria de Besora, Sora, Toses, Vallfogona de Ripollès, Vidrà i Vilallonga de Ter.


 COMPOSICIÓ i RELACIÓ DE SOCIS
 Els socis que formen l’entitat Associació per la gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura són els següents:
 –         Agrària de Torelló SCCL
–         Consell Comarcal del Ripollès
–         Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura
–         Consorci Ripollès Desenvolupament
–         Unió de Pagesos de Catalunya
–         Agropecuària de Vallfogona de Ripollès
 

Objectius Prioritaris del Leader
– Aprofitament màxim dels recursos naturals i culturals
– Millora de la qualitat vida en les zones rurals
– Valorització dels productes locals, en particular facilitant l’accés al mercat de les petites estructures de producció mitjançant actuacions de tipus col.lectiu
– Utilització de nous coneixements i tecnologies amb la finalitat d’incrementar la competitivitat dels productes i serveis dels territoris
 
Algunes adreces d’interès:
www.gencat/dar
www.mapa.es
www.ec.europa.eu/agriculture/rudev/index_es.htm
 

 alt                   alt                  alt

 
 

 


1.456 comentaris

Els comentaris estan tancats.