PROGRAMA ENFEINA’T

El programa ENFEINA’T consisteix en la contractació laboral i acompanyament a la contractació i inserció de les persones desocupades de llarga durada, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat, trencar amb la seva situació de desocupació, i evitar així la seva cronificació i facilitar-los experiència professional per a la seva inserció laboral.

ENFEINA’T és un programa creat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i desenvolupat en el marc de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes laborals.

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa ENFEINA’T, regulat per l’Ordre TSF/150/2018, de 3 de setembre”

 

      


 

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

El programa Treball i Formació té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur, a través del suport a entitats perquè duguin a terme accions d’experiència laboral, de formació, de coordinació i de suport tècnic.

El programa Treball i Formació és una mesura inclosa en el Pla de Desenvolupament de Polítiques d’Ocupació del Servei Públic d’Ocupació.

*Aquesta actuació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, de la Generalitat de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel Fons Social Europeu i el Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.


 

PROGRAMA 30 PLUS

El programa 30 Plus ofereix actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de persones en situació d’atur de 30 anys i més, proporcionant-los, entre d’altres recursos, la formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. Es prioritza la participació de persones en situació de risc d’exclusió social, amb baixa qualificació professional i persones treballadores en situació d’atur majors de 45 anys.

El programa 30 Plus és un programa innovador creat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i desenvolupat en el marc de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació.

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal- Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa 30 Plus regulat per Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol.”