Consorci Ripollès Desenvolupament

Formació

 

 

1- JORNADES, SEMINARIS I TALLERS

costos i viabilitatFINANÇAMENTFINANÇAMENT 2

Tallers i jornades dirigides a restauradors/es

Tallers i jornades dirigides a elaboradors/es o productors/es

Tallers i jornades dirigides a ramaders/es

Tallers i jornades dirigides al sector turístic

Tallers i jornades dirigides al sector energètic

Tallers i jornades dirigides a persones emprenedores

Tallers i jornades dirigides al públic en general

 

2- FORMACIÓ PER A PERSONES A L’ATUR

Mesures formatives per a persones a l’atur, inscrites a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació.

CURS EN MANTENIMENT BÀSIC D’INSTAL·LACIONS I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA. Del 20 de novembre a l’1 de desembre.

Curs gratuït de 50h de durada que té l’objectiu de capacitar i assessorar persones aturades en matèria d’eficiència energètica. Es treballarà la normativa vigent, sistemes de control i mesura, telegestió, i sistemes de recuperació d’energia, així com les operacions de manteniment que s’han d’efectuar i registrar per garantir l’eficiència energètica de la instal·lació.

Inscripció obligatòria a  innovadors@ripollesdesenvolupament.com o trucant al 972 70 44 99, indicant nom, cognoms, DNI. Inscripcions obertes fins el dijous dia 16/11/2017.

+ info aquí.

Capacitació especialitzada en MANTENIMENT BÀSIC D’INSTAL·LACIONS Del 17 al 30 de maig de 2017 (Horari de 9h a 14h)

Curs de 50h de durada amb l’objectiu de capacitar i assessorar persones en situació de recerca de feina en manteniment bàsic d’instal·lacions d’electricitat, caldereria i aigua, dotar-los de coneixements en estalvi i eficiència en els consums d’energia i aigua amb la fita d’actualitzar coneixements i millorar l’ocupabilitat.

+ info: al 972704499 o innovadors@ripollesdesenvolupament.com

tools-2145770_1280

Millora de les competències 2.0 per a col·lectius amb perfils administratius, comercial i d’atenció al client. Mesura formativa per ampliar les competències digitals i comunicatives, amb coneixements bàsics informàtics relacionats amb l’àrea administrativa i de màrqueting de l’ empresa. Es pretén donar les eines per crear continguts per les xarxes socials, elaborar la pròpia publicitat de la empresa i adquirir coneixements per crear o modificar pàgines web sense haver d’aprendre programació. Durada: 60 h teoricopràctiques. 

+ info: al 972704499 o insercio@ripollesdesenvolupament.com

DSC_3606

Anglès turístic i hoteler. Mesura formativa per incidir en els principis bàsics de l’atenció al client, enfocats directament als sectors hoteler i turístic. Per adquirir els coneixements bàsics necessaris per comunicar-se amb el turista/client en anglès. Durada: 80 hores teoricopràctiques 

+ info: al 972704499 o insercio@ripollesdesenvolupament.com

20150612_130045.JPGweb

Cuina avançada. Mesura formativa per aprendre la pre-elaboració d’aliments, preparació i presentació d’elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d’elaboracions més complexes. Executant i aplicant-hi operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments. Durada: 150h teoricopràctiques. 

+ info: al 972704499 o insercio@ripollesdesenvolupament.com

Mosso de magatzem. Mesura formativa per a aprendre les tasques de recepció, classificació, registre i control de material, ubicació i classificació de les mercaderies, avaluació de la qualitat i quantitat final del producte, càrrega i descàrrega, circulació i transport, mesures de seguretat i higiene laboral, carnet de conducció de carretons elevadors. Durada: 60 h teoricopràctiques. 

+ info: al 972704499 o insercio@ripollesdesenvolupament.com

20161027_123018

FOL. Taller de competències personals, automotivació i habilitats de comunicació. Amb aquest taller es pretén donar les eines per a desenvolupar les competències personals necessàries per adaptar-se a l’entorn laboral i per a automotivar-se. Treballar i exercitar habilitats de comunicació. Durada: 12 h 

+ info: al 972704499 o insercio@ripollesdesenvolupament.com

TALLER FOL

Operacions bàsiques de cuina. Certificat de professionalitat. Curs per a desenvolupar l’activitat professional com a auxiliar o ajudant de cuina, tant en grans com en mitjanes i petites empreses, principalment del sector d’hoteleria. Formació dirigida a ocupar els següents llocs de treball relacionats: auxiliar de cuina, ajudant/a de cuina, encarregat/ada d’aliments i begudes (hoteleria), empleat/da de petit establiment de restauració. Durada: 370 h teoricopràctiques.

+ info: al 972704499 o aula@ripollesdesenvolupament.com

Operacions bàsiques de restaurant i bar. Certificat de professionalitat. Curs per a desenvolupar l’activitat professional d’auxiliar o ajudant, tant en grans com en mitjanes i petites empreses de restauració, bars i cafeteries. Formació dirigida a ocupar els següents llocs de treball relacionats: ajudant/a de cambrer/a, ajudant/a de bar, ajudant/a de rebost, auxiliar de col·lectivitats, empleat/da de petit establiment de restauració. Durada: 310 h teoricopràctiques.

+ info: al 972704499 o aula@ripollesdesenvolupament.com

3- FORMACIÓ PER A JOVES

Formació per a joves entre 16 i 25 anys, amb o sense ESO, inscrits a Garantia Juvenil i a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació.

 Mosso de magatzem. 3 mesos de formació en les tasques d’operacions auxiliars de recepció, col·locació, manteniment i expedició de càrregues al magatzem de manera integrada en l’equip. Preparar comandes de forma eficaç i eficient d’acord amb els procediments establerts. Manipular càrregues amb carretons elevadors. + 1 mes de pràctiques + un incentiu + possibilitats de contractació laboral. Durada: 200 h teoricopràctiques.

+ info: al 972704499 o insercio@ripollesdesenvolupament.com

20161027_123113

Cambrer/a. 3 mesos de formació en les tasques per assistir en el servei i preparar i presentar begudes i menjars ràpids, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments i begudes. En l’àmbit professional es tractarà de desenvolupar la seva activitat professional, com a auxiliar o ajudant, tant en grans com en mitjanes i petites empreses de restauració, bars i cafeteries. + 1 mes de pràctiques + un incentiu + possibilitats de contractació laboral. Durada: 250 hteoricopràctiques.

+ info: al 972704499 o insercio@ripollesdesenvolupament.com

4- CICLES FORMATIUS

CFGM Cuina i gastronomia

CFGM Pastisseria, confiteria i forneria

CFGS Direcció en cuina

 SOL·LICITUD D’INTERÈS FORMATIU

 PRÀCTIQUES LABORALS

formacioenxarxa_ripolles