FORN DE PA

Zona: Sant Joan de les Abadesses

Descripció: forn de pa de llenya artesanal amb obrador propi, ubicat a Sant Joan de les abadesses, es traspassa per jubilació. Actualment  està  tancat al públic , però es manté l’alta de la llicència d’activitat i es mantenen d’alta  tots els subministres. També es pot fer acompanyament, si cal els primers mesos, per fer traspàs de proveïdors i fórmules magistrals per l’elaboració de la  coca del Ripollès, coques de forner i de brioix,  a   més  de  magdalenes i altra brioixeria,  pa  d’espelta, el vienès i els motlles.
El local és de propietat, té tres plantes, inclou habitatge, si és d’interès. Es ven tot l’edifici amb bones  condicions econòmiques.


PASTISSERIA

Zona: Sant Joan de les Abadesses

Descripció: pastisseria artesanal amb obrador propi, ubicada a  Sant Joan de les Abadesses que es traspassa per motius de salut. Actualment tancada però amb projecte d’activitat actualitzat a la normativa, ha estat referent de qualitat i producció artesanal de pastissos, coques i carquinyolis. Es troba en un carrer molt cèntric amb molta afluència de públic. El local disposa de lloc suficient per muntar unes taules i oferir també servei de cafeteria. Els propietaris ofereixen la possibilitat de deixar un dipòsit a 15 o 20 anys en comptes de pagar un traspàs. Es tornaria un percentatge un cop finalitzat el contracte d’arrendament.