BAR – RESTAURANT

Zona: Sant Joan de les Abadesses

Descripció: oportunitat de gestionar Bar‑restaurant ubicat a l’Agrupació Esportiva del Ripollès. No es demana traspàs. Actualment a ple funcionament i totalment equipat. Molt bones condicions.


RESTAURANT – PIZZERIA

Zona: Ripoll

Descripció: restaurant-pizzeria ubicada al centre de Ripoll. Es cedeix per motius familiars. Actualment a ple funcionament i totalment equipada. Capacitat per 45 comensals.  Bona oportunitat de negociar el traspàs i lloguer en molt bones condicions.


RESTAURANT

Zona: Ventolà

Descripció: restaurant emblemàtic al Ripollès, situat a Ventolà. Es cedeix per jubilació del titular. Disposa de cinc menjadors amb capacitat de 200 comensals, vistes privilegiades i un entorn idíl·lic, local d’aproximadament 1.000 m2, més terrassa i jardí davant i darrera. Cuina tradicional catalana d’alta muntanya. Local i cuina totalment reformat, en ple funcionament i clientela fixa. Possibilitat d’acompanyament els primers mesos de funcionament, si és el cas, per continuar un negoci familiar de més de 40 anys i emblemàtic de la zona. Les condicions del traspàs són a negociar , preferiblement es busca persona o persones que tingui experiència en el sector. Amb possibilitat d’habitatge al mateix edifici.


BAR – RESTAURANT

Zona: Ripoll

Descripció: bar-restaurant ubicat davant la portalada del monestir de Ripoll.  Es cedeix per manca de temps del titular. Actualment a ple funcionament i totalment equipat. Local de 70m2. Capacitat per a 46 persones i terrassa exterior de 10 taules. Possibilitat de negociar  traspàs.


BAR – RESTAURANT

Zona: Setcases

Descripció: bar- restaurant situat dins el terme municipal de Setcases. Es cedeix per jubilació del titular. Disposa d’un menjador amb capacitat per 60 comensals, menjador de 150 m2, més cuina. Cuina tradicional catalana d’alta muntanya. Local i cuina reformada, instal·lació de leds noves, en ple funcionament i clientela fixa. Possibilitat d’acompanyament els primers mesos de funcionament, si és el cas. Possibilitat d’habitatge al mateix edifici (3 habitacions, més una sala d’estar). Local de lloguer i condicions del traspàs a negociar.