RESTAURANT – HOTEL

Zona: Setcases

Descripció: Restaurant-hotel familiar situat a Setcases, en funcionament des de l’any 1992. Es cedeix per jubilació. La cessió inclou tot l´edifici en molt bon estat de conservació. Consta de 900 m2, Repartits en 4 plantes, més una terrassa per a 20 taules. Actualment funciona com a restaurant de 2 plantes: la planta baixa per a 150 comensals i la primera planta per a 120 comensals. Actualment té la llicència de restaurant i d’hotel. La segona planta està projectada per a ser un hotelet de 9 habitacions amb tota la instal·lació feta, excepte parets.
El restaurant és de cuina casolana, es gestiona a nivell familiar i s’ofereix acompanyament en els primers mesos.

El preu del traspàs, inclou la compraventa de l’edifici i del negoci o l’opció de lloguer a negociar.


 

FRANKFURT

Zona: Ribes de Freser

Descripció: es traspassa Frankfurt a Ribes de Freser per jubilació en molt bona situació i amb més de 30 anys de trajectòria. El negoci  inclou  maquinària i  mobiliari en molt bon estat. Bona oportunitat de negociar condicions de traspàs i de lloguer .

Actualment elaborant menjar per emportar .


BAR – RESTAURANT

Zona: Ripoll

Descripció: oportunitat bar-restaurant en zona molt cèntrica de Ripoll. Es cedeix per jubilació bar – restaurant ubicat a la zona més concorreguda de Ripoll. El traspàs també inclou el punt de venda de loteria i apostes de l’Estat. El local és en propietat i inclou: el local de 110 m2 i un pati de 150 m2 utilitzat com a terrassa, però urbanitzable. El negoci està a ple funcionament i equipat amb tota la maquinària i mobiliari d’estil colonial i obres d’artistes locals .

Hi ha la possibilitat de compravenda del local, també es pot pactar un lloguer amb opció de compra.


BAR – RESTAURANT

Zona: Ripoll

Descripció: bar-restaurant situat al Passeig Ragull de Ripoll es traspassa a ple funcionament i totalment equipat. Oportunitat amb bones condicions de lloguer i traspàs. Clientela fixa i acompanyament els primers dies de la cessió de proveïdors i de la carta.


BAR – RESTAURANT

Zona: Ribes de Freser

Descripció: es traspassa bar- restaurant situat dins el terme municipal de Ribes de Freser. Local de 300 m2, en molt bones condicions, a punt per entrar-hi. També disposa de cuina, magatzem  i jardí. S’ofereixen esmorzars, dinars i sopars. Destaca per la seva típica taula d’embotits. S’ofereix acompanyament i traspàs de proveïdors durant els primers mesos . Possibilitat d’habitatge en el mateix edifici. Les condicions del traspàs són a negociar, hi ha la possibilitat de la compra-venta de tot l’edifici, lloguer amb opció de compra o només lloguer del negoci pactant un traspàs.


BAR – RESTAURANT

Zona: Setcases

Descripció: bar- restaurant situat dins el terme municipal de Setcases. Es cedeix per jubilació del titular. Disposa d’un menjador amb capacitat per 60 comensals, menjador de 150 m2, més cuina. Cuina tradicional catalana d’alta muntanya. Local i cuina reformada, instal·lació de leds noves, en ple funcionament i clientela fixa. Possibilitat d’acompanyament els primers mesos de funcionament, si és el cas. Possibilitat d’habitatge al mateix edifici (3 habitacions, més una sala d’estar). Local de lloguer i condicions del traspàs a negociar.