BAR – RESTAURANT

Zona: Ripoll

Descripció: bar-restaurant situat al Passeig Ragull de Ripoll es traspassa a ple funcionament i totalment equipat. Oportunitat amb bones condicions de lloguer i traspàs. Clientela fixa i acompanyament els primers dies de la cessió de proveïdors i de la carta.


BAR – RESTAURANT

Zona: Ribes de Freser

Descripció: es traspassa bar- restaurant situat dins el terme municipal de Ribes de Freser. Local de 300 m2, en molt bones condicions, a punt per entrar-hi. També disposa de cuina, magatzem  i jardí. S’ofereixen esmorzars, dinars i sopars. Destaca per la seva típica taula d’embotits. S’ofereix acompanyament i traspàs de proveïdors durant els primers mesos . Possibilitat d’habitatge en el mateix edifici. Les condicions del traspàs són a negociar, hi ha la possibilitat de la compra-venta de tot l’edifici, lloguer amb opció de compra o només lloguer del negoci pactant un traspàs.


BAR – RESTAURANT

Zona: Setcases

Descripció: bar- restaurant situat dins el terme municipal de Setcases. Disposa de dos menjadors, cuina, magatzem, lavabos. Planta de 160 m2. Local i maquinària amb  molt bones condicions. Cuina tradicional catalana d’alta muntanya. Possibilitat d’habitatge al mateix edifici. Local de lloguer i condicions del traspàs a negociar.


RESTAURANT

Zona: Ventolà

Descripció: restaurant emblemàtic al Ripollès, situat a Ventolà. Es cedeix per jubilació del titular. Disposa de cinc menjadors amb capacitat de 200 comensals, vistes privilegiades i un entorn idíl·lic, local d’aproximadament 1.000 m2, més terrassa i jardí davant i darrera. Cuina tradicional catalana d’alta muntanya. Local i cuina totalment reformat, en ple funcionament i clientela fixa. Possibilitat d’acompanyament els primers mesos de funcionament, si és el cas, per continuar un negoci familiar de més de 40 anys i emblemàtic de la zona. Les condicions del traspàs són a negociar , preferiblement es busca persona o persones que tingui experiència en el sector. Amb possibilitat d’habitatge al mateix edifici.


BAR – RESTAURANT

Zona: Ripoll

Descripció: bar-restaurant ubicat davant la portalada del monestir de Ripoll.  Es cedeix per manca de temps del titular. Actualment a ple funcionament i totalment equipat. Local de 70m2. Capacitat per a 46 persones i terrassa exterior de 10 taules. Possibilitat de negociar  traspàs.


BAR – RESTAURANT

Zona: Setcases

Descripció: bar- restaurant situat dins el terme municipal de Setcases. Es cedeix per jubilació del titular. Disposa d’un menjador amb capacitat per 60 comensals, menjador de 150 m2, més cuina. Cuina tradicional catalana d’alta muntanya. Local i cuina reformada, instal·lació de leds noves, en ple funcionament i clientela fixa. Possibilitat d’acompanyament els primers mesos de funcionament, si és el cas. Possibilitat d’habitatge al mateix edifici (3 habitacions, més una sala d’estar). Local de lloguer i condicions del traspàs a negociar.