Ofertes destinades a les persones usuàries dels serveis de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès. Per a més informació truqueu al 972 704499 o envieu un correu a insercio@ripollesdesenvolupament.com

RECEPCIONISTA PER A HOTEL
Data: 20/10/2020
Zona: Ripoll
Requisits: Valorable Grau de Turisme o CFGS de Turisme però no imprescindibles. Persona amb capacitat d’organització i planificació, habilitats comunicatives i domini de les TIC (imprescindible correu electrònic, aplicacions web i xarxes socials). Valorable experiència en recepció, gestió de reserves, comunicació i atenció telefònica. Valorable anglès i francès. Incorporació immediata. Feina temporal amb possibilitats de continuïtat.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: 40 hores a la setmana, torn de tardes a excepció dels dissabtes i diumenges al matí de 8:00 h a 11:00 h.

TÈCNIC/A PER A ENGINYERIA
Data: 20/10/2020
Zona: Ripoll
Requisits: CFGS Administració i Finances o Batxillerat, imprescindible experiència en la redacció d’informes, resolució incidències, seguiment de peritatges de sinistres i atenció telefònica.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: jornada completa, horari partit.

VETERINARI/ÀRIA PER A CLÍNICA VETERINÀRIA
Data: 20/10/2020
Zona: Ripoll
Requisits: formació en veterinària. Es valorarà experiència en diagnosticar, pronosticar, tractar i prevenir malalties que afecten als animals, atendre urgències i primers auxilis.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: hores a convenir.

CUINER/A PER A RESTAURANT
Data: 20/10/2020
Zona: Sant Vicenç de Torelló
Requisits: es valorarà formació i experiència en cuina casolana catalana i tapes. Persona creativa i amb iniciativa.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: de divendres a diumenge, dinars i sopars.

OFICIAL DE TALLER PER A IMPREMTA
Data: 20/10/2020
Zona: Ripoll
Requisits: ESO o Batxillerat. Molt valorable nocions d’arts gràfiques. Imprescindible experiència en guillotina, troquelats, manipulats impressió offset, acabats en arts gràfiques i logística entre empresa i clients. Informàtica a nivell usuari. Permís de conducció B.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari:  jornada completa, horari partit.

ENCARREGAT/DA DE TALLER CNC PER A EMPRESA METAL.LÚRGICA
Data: 20/10/2020
Zona: Garrotxa
Requisits: CFGM en Fabricació Mecànica i/o similars. Experiència en el llenguatge de programació Fanuc i Okuma. Experiència en maquinària de control numèric. Experiència mínima de 7 anys gestionant equips humans, executant ordres de producció, interpretant plànols, essent responsable de fabricació i planificació de feines, seguint incidències i resolució d’aquestes, posant en marxa i ajustant maquinària, elaborant pressupostos. Experiència en programació CAD/CAM. Català i castellà nivell alt. Permís de conducció. S’ofereix estabilitat laboral en empresa consolidada, remuneració d’acord amb l’experiència i formació del candidat/a, pla de carrera i formació.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: de dilluns a dijous de 08:00 h a 12:00 h i de 14:00 h a 18:00 h. Els divendres de 7:00 h a 13:00 h.

DELINEANT PER A OFICINA D’ARQUITECTURA
Data: 20/10/2020
Zona: Sant Joan de les Abadesses
Requisits: titulació de tècnic/a d’arquitectura o delineant, nivell mig d’anglès, permís de conducció B i vehicle propi. Cal experiència en la redacció de projectes d’arquitectura i/o decoració, confecció de memòries descriptives i constructives, preparació de pressupostos en format “presto” o “ TCQ” i dibuix d’estat actual i propostes en format digital DWG o equivalent. Incorporació immediata. Feina temporal. 
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: 40 hores a la setmana, de 8:00 h a 13:00 h i de 15:00 h a 18:00 h.

GUIA TÈCNIC/A DE GESTIÓ DEL PATRIMONI PER ACTIVITATS I PÚBLIC CATALÀ
Data: 20/10/2020
Zona: Prats de Molló
Requisits: formació en història de l’art, història, humanitats, gestió cultural o patrimonial, arquitectura o branca de les ciències socials (nivell grau, llicenciatura o màster). Nivell de català C1. Coneixement de l’idioma francès. Carnet de conduir B1 i disposició de vehicle propi. Es valorarà experiència en llocs de treball similars, domini de la llengua francesa, coneixements d’informàtica en programes de disseny gràfic, internet i correu electrònic. Molt valorable també el Títol oficial de Guia (Guia de Turisme de Catalunya o guide conférencier) i el títol de monitor/a en temps de lleure. Es busca una persona amb iniciativa i polivalència, habilitats comunicatives, capacitat de diàleg i de treball en equip. Amb rigor en el treball, autonomia i flexibilitat i capacitat redaccional. Enviar per correu electrònic a contact@valleescatalanes.org o postal a la direcció: País d’Art i d’Història Transfronterer Les Valls Catalanes, 7 place du Foiral, 66 230 Prats-de-Mollo-La-Preste (França). Cal presentar: carta de presentació, a l’atenció del President, currículum Vitae, títol universitari i nivell C1 de català, així com les acreditacions que s’escaiguin. Informacions complementàries al tel. 0033 468839949 o per correu electrònic a l’adreça
contact@valleescatalanes.org. Podeu consultar tota la informació aquí

Número de vacants: 1.
Jornada i horari: a concretar.

CAMBRER/A I CAMBRER/A D’HABITACIONS PER A HOTEL
Data: 20/10/2020
Zona: Llanars
Requisits: valorable formació i experiència en hostaleria i neteja respectivament. Per a una substitució d’1 mes. El/la cambrer/a d’habitacions potser tindria possibilitats de continuïtat.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: a concretar.

CONDUCTOR/A
Data: 20/10/2020
Zona: Catalunya i Sud de França
Requisits: estudis primaris, nivell elemental de francès, permisos de conducció C+E , el CAP vigent i la Tarjeta Tacògraf digital. Valorable experiència en transport de mercaderies. 
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: a concretar.

ESTETICISTA PER A CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA 
Data: 20/10/2020
Zona: Ripoll
Requisits: CFGM d’estètica personal i cursos especialitzats del sector de l’estètica, amb una experiència mínima de 2 anys en depilacions, massatges, tractaments facials i corporals, maquillatges, etc. 
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: a concretar.

BORSA PINTORS I OFICIALS DE 1A EN CONSTRUCCIÓ
Data: 20/10/2020
Zona: Ripollès
Requisits: ajudants de pintor amb experiència en pintura d’interiors i exteriors i oficials de 1a en construcció. Permís de conducció B i vehicle propi.
Número de vacants: vàries.
Jornada i horari: a concretar. 

ARQUITECTES TÈCNICS/QUES – ENGINYERS/ES 
Data: 20/10/2020
Zona: Ripoll
Requisits: formació en arquitectura o enginyeria. Valorable experiència en la redacció d’informes i gestió de peritatges. Disponibilitat per a viatjar.
Número de vacants: 2.
Jornada i horari: a concretar.

XOFER DE TRÀILER PER A RUTA NACIONAL
Data: 20/10/2020
Zona: Vilallonga de Ter
Requisits: experiència com a xofer i permisos de conducció C+E i el CAP vigent. Incorporació immediata. 
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: jornada completa, horari a concretar.


Per conèixer les diferents borses de treball que tenim sempre obertes, clica aquí.