Ofertes destinades a les persones usuàries dels serveis de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès. Per a més informació truqueu al 972 704499 o envieu un correu a insercio@ripollesdesenvolupament.com

CUINER/A PER A RESIDÈNCIA
Data: 19/1/2021
Zona: Ripoll
Requisits: formació i/o experiència en cuina, elaboració de menús i organització del personal.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: jornada completa, horari a convenir.

DISSENYADOR/A COMERCIAL
Data: 19/1/2021
Zona: Molló
Requisits: valorable experiència i formació en dissenys gràfic, màrqueting i comerç. Coneixements d’ofimàtica (Word, Excel, PowerPoint), programes de Disseny Gràfic (PhotoShop, illustrator Indesing) i fotografia. Català i castellà parlat i escrit correctament, anglès nivell bàsic. La persona haurà de portar a terme les tasques de disseny de manuals i catàlegs, actualització de la pàgina web, tasques administratives i comercials, atenció telefònica. Permís de conducció i vehicle propi.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: dies a concretar, horari intensiu.

DEPENDENT/A PER A FERRETERIA
Data: 19/1/2021
Zona: Ripoll
Requisits: valorable experiència en atenció i assessorament al client, preparació de comandes i coneixement de productes de ferreteria. Permís de conducció B.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: de dilluns a dissabte de 9:00h a 13:00h i de 15:00h a 19:00h.

PEIXATER/A PER A SUPERMERCAT
Data: 19/1/2021
Zona: Ribes de Freser
Requisits: Educació Secundària Obligatòria. Català i castellà. Es necessita una persona amb predisposició i interès per aprendre les tasques pròpies de l’ofici de peixateria. Incorporació immediata. Possibilitat de 6 mesos de contractació amb continuïtat.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: 40 hores a la setmana. Horari partit de Dilluns a diumenge, amb el corresponent descans setmanal.

OPERARI/ÀRIA PLEGADORA AMB CNC
Data: 19/1/2021
Zona: Sant Joan de les Abadesses
Requisits: valorable formació relacionada i imprescindible experiència en màquines plegadores de CNC, mesura i tall.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: a concretar. 

MECÀNIC DE MANTENIMENT DE MOTLLES D’INJECCIÓ
Data: 19/1/2021
Zona: Ripoll
Requisits: es valorarà positivament haver cursat un CFGM o CFGS de l’àmbit industrial. Es busca una persona amb iniciativa i ganes d’aprendre que vulgui assumir nous reptes professionals i vagi adquirint majors responsabilitats i funcions. Persona acostumada a realitzar un treball de qualitat i precisió. Que sàpiga desenvolupar-se correctament amb rectificadores, fresadores, torns, polidores, llimadores, claus dinamomètriques, lubricants, … Experiència mínima de 3 anys en el sector metal·lúrgic amb les funcions dins un taller de motlles o matrius.  Que es resideixi a la comarca del Ripollès, Osona o la Garrotxa. Català i castellà nivell avançat. Incorporació directa en empresa consolidada. S’ofereix pla de carrera i salari d’acord amb el lloc.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: jornada completa, horari a concretar.

VETERINARI/ÀRIA PER A CLÍNICA VETERINÀRIA
Data: 19/1/2021
Zona: Ripoll
Requisits: formació en veterinària. Es valorarà experiència en diagnosticar, pronosticar, tractar i prevenir malalties que afecten als animals, atendre urgències i primers auxilis.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: hores a convenir.

XOFER DE TRÀILER PER A RUTA NACIONAL
Data: 19/1/2021
Zona: Vilallonga de Ter
Requisits: experiència com a xofer i permisos de conducció C+E i el CAP vigent. Incorporació immediata. 
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: jornada completa, horari a concretar.

OFICIAL DE TALLER PER A IMPREMTA
Data: 19/1/2021
Zona: Ripoll
Requisits: ESO o Batxillerat. Molt valorable nocions d’arts gràfiques. Imprescindible experiència en guillotina, troquelats, manipulats impressió offset, acabats en arts gràfiques i logística entre empresa i clients. Informàtica a nivell usuari. Permís de conducció B.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari:  jornada completa, horari partit.

BORSA OFICIALS DE 1A EN CONSTRUCCIÓ
Data: 19/1/2021
Zona: Ripollès
Requisits: experiència com a oficial de 1a en construcció. Permís de conducció B i vehicle propi.
Número de vacants: vàries.
Jornada i horari: a concretar. 

ESTETICISTA PER A CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA 
Data: 19/1/2021
Zona: Ripoll
Requisits: CFGM d’estètica personal i cursos especialitzats del sector de l’estètica, amb una experiència mínima de 2 anys en depilacions, massatges, tractaments facials i corporals, maquillatges, etc. 
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: a concretar.

CONDUCTOR/A
Data: 19/1/2021
Zona: Catalunya i Sud de França
Requisits: estudis primaris, nivell elemental de francès, permisos de conducció C+E , el CAP vigent i la Tarjeta Tacògraf digital. Valorable experiència en transport de mercaderies. 
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: a concretar.

VÀRIES VACANTS HOSPITAL
Data: 21/1/2021
Zona: Campdevànol.
L”Hospital Comarcal del Ripollès convoca tres places: 1 metge/essa adjunt/a d’urgències, 1 metge/essa ginecòleg/òloga i 1 metge/essa de família per atenció primària. podeu consultar els requeriments, les característiques de les vacants i les condicions laborals aquí: http://www.hospitaldecampdevanol.cat/professionals. Cal enviar currículum i carta de presentació especificant motiu i mèrits requerits a la Unitat de Selecció de l’hospital seleccio@hoscamp.com, abans del dia 14 de febrer de 2021.
Número de vacants: 3.

MONITOR/A PER A RESIDÈNCIA
Data: 19/1/2021
Zona: Ripoll.
Requisits: persona dinàmica, responsable i amb capacitat per treballar sola i en equip. Amb formació en l’àmbit sociosanitari i experiència en atenció directa a persones.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: jornada completa de 36 hores setmanals repartides en tres dies, de 9:00 h a 21:00 h, amb el descans corresponent.

TÈCNIC/A ELECTROMECÀNIC/A
Data: 19/1/2021
Zona: Sant Joan de les Abadesses.
Requisits:  CFGM en Manteniment Electromecànic i experiència en torn, fresadora i electromecànica (tradicional). També valorable formació complementària professional en l’àmbit del Manteniment i muntatge mecànic.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: dies a concretar, horari de 7:30 h a 13:00 h i de 14:00 ha 17:00 h.

CUINER/A I INFERMER/A PER A RESIDÈNCIA GERIÀTRICA
Data: 19/1/2021
Zona: Ribes de Freser.
Requisits:  el cuiner/a cal que tingui formació professional en hostaleria i mínim 2 anys d’experiència en el sector de la gent gran, amb domini del català i el castellà i residència a Ribes de Freser o rodalies. L’infermer/a cal que disposi de la Diplomatura /Grau en Infermeria, amb un mínim de 2 anys d’experiència en el sector de la gent gran, domini del català i el castellà i residència a Ribes de Freser o rodalies. En les dues vacants tindran prioritat les candidatures que acreditin certificat de discapacitat.
Número de vacants: 2.
Jornada i horari: s’ofereix una jornada de 32 hores a la setmana pel cuiner/a, els dilluns de 7:30 h a 14:30 h, dimarts i dimecres de 14:00 h a 21:30 h, amb un cap de setmana cada 3 en horari partit de 8:00 h a 15:00 h i de 18:00 h a 21:00 h. En la vacant d’infermer/a tardes de dilluns a divendres i caps de setmana alterns.

DEPENDENT/A BOTIGA ALIMENTACIÓ
Data: 19/1/2021
Zona: Ripoll.
Requisits:  ESO, català parlat i entès correctament. Valorable experiència en atenció al client, reposició d’estoc i prestatges, cobrament a caixa i neteja del local .
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: 30 hores a la setmana. Torns rotatius (matí i tarda) de dilluns a dissabte i 1 diumenge al matí cada 4 setmanes.

ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE
Data: 19/1/2021
Zona: teletreball.
Requisits:  Administració i Direcció d’Empreses,  CFGS Administratiu. Imprescindible experiència en la gestió d’empresa i valorable coneixement en cooperatives i ecosistema agroecològic. Català i castellà. Coneixements informàtics i programes de comptabilitat. Incorporació febrer 2021.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: 15 hores setmana en horari lliure.

MOSSO/A DE MAGATZEM
Data: 19/1/2021
Zona: Ripoll
Requisits: Educació Secundària Obligatòria, valorable Certificat de Professionalitat d’Auxiliar de magatzem i experiència. Certificat de conducció de carretons elevadors i pont-grua. Incorporació immediata. Feina temporal amb possibilitats de continuïtat.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: inicialment mitja jornada de 8:00 h a 13:00 h. Possibilitat de  passar a jornada complerta de 8:00 h a 13:00 h i de 15:00 h a 18:00 h. Es treballa un cap de setmana al mes.

BORSA DE CUIDADORS/ES A DOMICILI
Data: 19/1/2021
Zona: Ripollès
Requisits: formació i/o experiència en àmbit sociosanitari. Català i castellà. Permís de conducció B i vehicle propi. Per a fer suport i substitucions.
Número de vacants: vàries.
Jornada i horari: entre 30 i 37,5 hores a la setmana. De dilluns a divendres, en horari de matins + dues tardes a la setmana. També es treballa un cap de setmana al mes.

VARIS PERFILS PER A EMPRESA DE CONSTRUCCIÓ
Data: 19/1/2021
Zona: Ripollès
Requisits: es necessiten peó construcció, lampista i instal·lador/a de pladur per a reformes de construcció en general, construcció de xemeneies i instal·lació d’estufes. Imprescindible experiència demostrable en cadascuna de les especialitats i permís de conducció B1.
Número de vacants: 3.
Jornada i horari: completa o parcial, a concretar.

POLIDOR/A DE MOTLLES D’INJECCIÓ
Data: 19/1/2021
Zona: Ripoll
Requisits: es valorarà positivament haver cursat un CFGM o CFGS de l’àmbit industrial. Es busca una persona amb iniciativa i ganes d’aprendre que vulgui assumir nous reptes professionals i vagi adquirint majors responsabilitats i funcions. Persona acostumada a realitzar un treball de qualitat i precisió. Que sàpiga desenvolupar-se correctament amb polidores, llimadores, claus dinamomètriques, lubricants,… Amb experiència mínima de 3 anys en el sector metal·lúrgic amb les funcions de polit consolidades i diferents tipus d’acabat (mat o pedra, brillant, mirall,…). Que es resideixi a la comarca del Ripollès, Osona o la Garrotxa. Català i castellà nivell avançat. Incorporació directa en empresa consolidada. S’ofereix pla de carrera i salari d’acord amb el lloc.
Número de vacants: 1.
Jornada i horari: jornada completa, horari a concretar.


Per conèixer les diferents borses de treball que tenim sempre obertes, clica aquí.