Consorci Ripollès Desenvolupament

Servei de menjador

fotoaula

El Servei de Menjador de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès s’activa novament el 25 d’octubre de 2016. 

Podeu degustar els menús que cuinen els/les alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mig els dimarts, dimecres i dijous amb reserva prèvia al tel.972.70.44.99 o bé a aula@ripollesdesenvolupament.com com a mínim 1 dia abans.

 

Menú del servei de menjador:

Menú 22 de juny de 2017

El dijous 22 de juny de 2017 finalitza, durant l’estiu, el servei de menjador de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès. Emprendrem el servei novament amb l’inici del curs escolar 2017-2018. Bon estiu!!

 

 

 

 

Informació relativa a la presència d’al.lèrgens als menús:

al.lèrgens 2 - 4 febrer

L’Aula d’Hostaleria del Ripollès disposa d’un servei de menjador que posa en marxa cada any, coincidint amb el nou curs escolar. El menjador, obert a tothom, té el valor afegit que amb l’assistència de comensals contribueix a la tasca formativa de l’alumnat que aprèn l’ofici de cuina, pastisseria, forneria i servei. Els diners recaptats serveixen per fer una reinversió en els equipaments de l’Aula que permet estar a l’avantguarda del sector. Així, la comarca té accés a una mà d’obra ben formada i adaptada a les últimes tecnologies i, en definitiva, es millora la inserció laboral de la comarca.

RESERVES: Per poder fer una reserva cal que truqueu al telèfon 972704499 (ext.1) o que envieu un correu electrònic a aula@ripollesdesenvolupament.com.

PREU: El preu del menú és d’ 11,50 €, vi i cafè inclòs.

ServeiMenjador