VOLS FER MÉS COMPETITIVA LA TEVA EMPRESA?

DIGITALITZACIÓ EMPRESARIAL

Formació finalitzada

Per a micro i petites empreses i persones autònomes del Ripollès, amb un coneixement baix o mitjà sobre la digitalització dels negocis i que vulguin treurerendiment dels webs, les xarxes socials i dels buscadors per a posicionar-se, donar-se a conèixer i vendre més.

Del 21 de setembre al 7 d'octubre de 2021

De 15:30 h a 18:00 h

Programa Treball a les 7 comarques. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i per la Diputació de Girona en el marc de les subvencions per fomentar projectes i accions de promoció econòmica adreçades a membres de la XSLPE

PANS AMB FERMENTS NARURALS

Curs per aprendre l’elaboració de pa i productes de fleca artesans, enriquits amb masses mare. Tornant als formats tradicionals i desenvolupant nous sabors en pans, amb productes de temporada i diferents cereals. Per a persones treballadores, autònomes o inscrites com a demandants d’ocupació.

Amb Ivan Hernandez, forner de Mas Corcó, pagesos i forners de Manlleu.

29 i 30 de novembre de 2021

De 15:00 h a 20:00 h

Inscripcions obertes

Inscriu-te clicant aquí.

Curs de la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona. Organitza l’Associació d’Hostaleria del Ripollès amb la col·laboració de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès.