Aquest dimarts va finalitzar la capacitació especialitzada en energia solar fotovoltaica organitzada per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès en el marc del programa de projectes innovadors i experimentals del SOC.
La formació amb una durada de 40h ha permès als assistents reciclar els seus coneixements vers aquesta energia renovable i conèixer tots els aspectes claus en el seu funcionament, disseny i instal·lació.
La capacitació ha anat a càrrec de l’Associació d’Estudis i Formació d’Instal.ladors i el professional Francisco Pàscua, amb una àmplia trajectòria en el camp de l’energia solar fotovoltaica. El curs ha comptat amb un total de 5 alumnes, amb perfils diversos, des d’electricistes a tècnics de l’administració.

La setmana passada, per altra banda, es va iniciar una nova edició de la mateixa capacitació especialitzada a Mollerussa a càrrec de l’empresa Solenver, coordinada per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i l’Associació Leader de Ponent, ambdues entitats col·laborem mitjançant el projecte #Pirinnowa’tt per a la transferència de coneixements i experiències en el camp de la transició energètica en els seus territoris d’acció.

Categories: Actualitat