Una d’aquestes accions turístiques promocionals del Ripollès en la que hi participarà l’Agència és el Fam-trip Path of the Pyreness 26th to 28th September, un viatge de familiarització amb tour-operadors i agents de viatge per conèixer el territori català i la seva oferta cultural, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme. Els tour-operadors i agents de viatge provenen de diferents llocs del món com ara Alemanya, Belarús, Espanya, Índia, Països Baixos, Polònia, Regne Unit, Rússia, Taiwan, Xina i França.

Concretament el divendres, 28 de setembre tenen programada una visita guiada en ANGLÈS a les 9.30h al Monestir de Ripoll ( 21 tour-operadors i 2 acompanyants) el guiatge  del qual se’n farà càrrec l’Agència de Desenvolupament del Ripollès.

Aprofitem per informar-vos que el 26 de setembre la tècnica de turisme comarcal d’aquí l’Agència, la Raquel Molina, estarà a Tarragona al workshop BUY Catalunya & Cultura 2018 on ha pogut agendar-se amb alguns d’aquests operadors i d’altres.

L’altra de les accions és, en el marc del projecte EL CAMÍ OLIBA, l’Associació Rutes del Romànic ha organitzat un altre Fam-trip TUI France,  amb dos agents de viatge francesos que vindran a conèixer el projecte.

El Camí Oliba és una ruta d’art romànic que uneix les comarques del Bages, el Moianès, Osona i del Ripollès utilitzant com a fil conductor el Bisbe i Abat Oliba.
El Camí Oliba és un sender de gran recorregut (GR-151) que connecta algunes de les obres més emblemàtiques de l’art romànic català. Transcorre entre Montserrat i els Pirineus i passa per algunes de les ciutats i pobles amb més història de la Catalunya Vella, com Manresa, Vic, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Creua el paisatge d’interior i de mitja muntanya de les comarques del Bages, Moianès, Osona i el Ripollès en un itinerari poc exigent i envoltat de serveis turístics i comercials de gran valor afegit.   http://www.camioliba.cat/

El dissabte, 29 de setembre, concretament al seu pas pel Ripollès faran les següents activitats/visites.

16:00h-17:00h Visita al Conjunt  Monàstic de Santa Maria de Ripoll

17:00-17:30h Visita a l’Scriptorium de Ripoll

17:40 Excursió amb bicicleta per la Via Verda (Ripoll-Sant Joan de les Abadesses)

21.30h Actes del mil·lenari Oliba a Sant Joan de les Abadesses

Us informem també que en el marc del MIL·LENARI D’OLIBA , Bisbe de Vic, el dissabte, 29 de setembre tindrà lloc la Conferència i l’Espectacle artístic “Mil anys d’Absència” a Sant Joan de les Abadesses 

Categories: Actualitat