L’ASSOCIACIÓ PRODUCTE DEL RIPOLLÈS VOL RECONÈIXER ELS COMERÇOS I ESTABLIMENTS TURÍSTICS QUE CONFIEN I DEFENSEN EL PRODUCTE AGROALIMENTARI PRODUÏT I ELABORAT SOTA LA MARCA DE GARANTIA PRODUCTE DEL RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

El 13 de novembre, a l’Hotel la Solana del Ter de Ripoll, l’Associació Producte del Ripollès organitza la Gala 2018 de les R. Els productors i elaboradors adherits a la marca de garantia Producte del Ripollès volen reconèixer i premiar aquells punts de venda i degustació compromesos amb els diferents productes de la nostra comarca. No serà un acte puntual, sinó que es vol repetir any rere any.

En aquest acte, la gala de les R, es guardonarà als establiments o col·lectius que treballin amb el producte local, el tinguin present a les seves cartes i menús, se’l creguin i transmetin el seu valor i la filosofia dels productors i elaboradors. Aquest reconeixement ha de servir per agrair la tasca que està fent el sector serveis i comerç en la valorització del producte agroalimentari i la comarca.

També es farà entrega dels nous identificadors dels punts de venda i de degustació per al 2018, que identificaran els establiments que tenen Producte del Ripollès i els establiments adherits, socis, de la marca.

El gastrònom, Pep Nogué, serà l’encarregat de guiar l’acte. I es comptarà amb la col·laboració de Girona Excel·lent Col·lectius i DO Empordà. També participarà en l’acte el diputat Josep Antoni Frías Molina, delegat de Promoció Econòmica i de Diplab a la Diputació de Girona i Elisenda Guillaumes, directora dels Serveis Territorials a Girona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Després de l’entrega dels guardons se serviran diferents degustacions elaborades amb els productes de la marca de garantia Producte del Ripollès.

Categories: Actualitat