L’Agència de Desenvolupament del Ripollès, juntament amb l’Associació Producte del Ripollès, ha organitzat el proper 24 d’octubre un espai de networking entre productors, restauradors i allotjaments turístics locals.

PROGRAMA

El proper 24 d’octubre tindrà lloc un networking entre productors, restauradors i allotjaments turístics locals a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès de 5 a 7 de la tarda. Amb aquesta trobada es vol que puguin sorgir noves aliances entre els diferents sectors.

Es realitzaran breus reunions entre productors, restauradors i responsables de tot tipus d’allotjaments (turisme rural, càmpings, hotels…) que permetran conèixer les principals característiques de les empreses i explorar possibilitats d’establir acords comercials o altres col·laboracions.

Els productors i elaboradors disposaran d’un espai fixe en una taula, en el qual podran fer una petita exposició dels seus productes i deixar-los tastar.

L’hora de finalització de la jornada és aproximada, i s’acabarà adaptant en funció del nombre d’empreses participants.

Podeu consultar el programa aquí.

Categories: Actualitat