Ja està disponible la plataforma virtual de dinamització dels polígons industrials del Ripollès. L’objectiu d’aquesta plataforma virtual és dinamitzar els polígons industrials de la comarca, mitjançant l’atracció de noves activitats i millorant la competitivitat econòmica de les empreses i del territori.

També és una eina de suport als Ajuntaments de la Comarca per tal d’ajudar-los en l’impuls de les seves zones industrials, així com la captació de recursos per a la millora, consolidació i/o creixement del sòl industrial.

La plataforma està dirigida a persones emprenedores o empreses interessades en obrir o ampliar el seu negoci al Ripollès, on hi podran trobar la següent informació:

  • La situació sobre google maps de les naus construïdes als polígons industrials, on es diferencien les empreses ja instal·lades i les naus que es troben sense activitat econòmica i la tipologia de negoci que s’hi pot realitzar.
  • El sòl industrial disponible, què es pot construir i quines activitats s’hi poden desenvolupar.
  • Les zones industrials pendents de desenvolupar i i el seu planejament.

Trobareu l’accés a través de l’apartat serveis de la nostra web o bé clicant    polionsb

 

Categories: Actualitat