Itinerànnia, la xarxa de senders de més de 2.500 quilòmetres de camins senyalitzats que connecta les comarques del Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà per fer excursions de tot tipus, va ser una de les 27 organitzacions gironines presents al workshop i a la presentació organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona el passat dilluns a Munich. 

L’acte es va dividir en dues parts ben diferenciades. En primer lloc, es van dur a terme una sèrie de tallers a l’hotel Kempinski de Munic entre les empreses gironines i els operadors turístics alemanys, que es van dividir en tres grans grups: turisme genèric, turisme de reunions i turisme actiu. Precisament, la xarxa de senderisme va participar en aquest últim, en el qual va oferir als diferents operadors la seva col·laboració per organitzar viatges de senderisme a les comarques que engloba Itinerànnia. Molts dels operadors van quedar sorpresos de la diversitat paisatgística i natural que s’acumula en tants pocs quilòmetres i s’hi van interessar, ja que creuen que aquest tipus de producte pot ser molt atractiu pels seus clients.

En la segona part de l’acte, Pep Guardiola, l’entrenador del Bayern de Munich i exentrenador del Barcelona, i els tres germans Roca van participar en una presentació i roda de premsa com a ambaixadors de les comarques gironines. Finalment, després de l’acte, el Celler de Can Roca va servir un còctel pels 150 convidats presents.

Itinerànnia a Munich

Categories: Actualitat