Un any més, la plaça Sant Eudald serà el lloc escollit per la celebració del Dijous Gras, organitzat per l’Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ripoll i el Consorci Ripollès Desenvolupament a través de la marca de garantia Producte del Ripollès. La jornada tindrà lloc el proper dijous, 12 de febrer de 2015.

El programa d’actes començarà a les 15h amb una presentació a càrrec de l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell; el president del Consorci Ripollès Desenvolupament, Josep Maria Farrés i la presidenta de l’Associació de carnissers i Xarcuters del Ripollès, Núria Sala. Tot seguit, a les 15.10h, s’iniciaran els actes propis del Dijous Gras amb l’especejament d’un porc, seguit d’un taller d’elaboració de llangonisseta, botifarra d’ou i pilotilles per als nens del poble. Finalment, es farà un tast de les llangonissetes i botifarres d’ou elaborades en aquest taller per la mainada.

Enguany no hi haurà el sopar a l’Aula d’Hostaleria, que organitzava cada any l’Associació d’Hostaleria del Ripollès.

Aquest any la jornada serà gratuïta, però caldrà inscriure-s’hi prèviament a través Consorci Ripollès Desenvolupament mitjançant el correu electrònic info@productesdelripolles.com o del telèfon 972 70 44 99.

Dijous Gras a Ripoll

Dijous Gras a Ripoll

Categories: Actualitat