Ja tenim aquí les Jornades de Turisme al Ripollès any 2014, que pretenen ser un punt de trobada entre els diversos agents turístics que treballen i dinamitzen el turisme a la comarca del Ripollès. L’objectiu és donar a conèixer l’ampli ventall de recursos turístics i gastronòmics posats en valor al llarg d’aquests darrers anys a la nostra comarca perquè aquests agents puguin ser els principals prescriptors dels clients i recomanar-los així diferents activitats a fer i diversos llocs a visitar al Ripollès.

jornades turisme Ripolles 2014

Són jornades itinerants, durant 4 dimarts consecutius, i que el Consorci farà en diversos municipis i emplaçaments d’interès de la comarca:

. Jornada 1: dimarts, 21 d’octubre: ALTRES VALORS FORESTALS. Els boscos un recurs turístic en creixement. Hora: 9:30h. Lloc: CEINR (RIBES DE FRESER)

. Jornada 2: dimarts, 28 d’octubre: EL PAPER DEL SECTOR TURÍSTIC; PRODUCTE LOCAL I DINAMITZACIÓ DEL TERRITORI. Hora: 10:00h. Lloc: Masia Portavella (LES LLOSSES)

. Jornada 3: dimarts, 4 de novembre: QUÈ PUC FER I VISITAR AL RIPOLLÈS? EINES PER INFORMAR ELS VOSTRES CLIENTS. Hora: 9:15h. Lloc: Museu Etnogràfic de Ripoll (RIPOLL)

. Jornada 4;  (dimarts, 11 de novembre): COM VENDRE MÉS I MILLOR: PROACTIVITAT COMERCIAL. Hora: 9:00h. Lloc: Consorci Ripollès Desenvolupament (Càpsules d’Emprenedoria)  (RIPOLL)

 

Consulteu el programa (inclou les adreces on fer les inscripcions)

 

Categories: Actualitat