Aquest matí, alumnes del Programa de Qualificació Inicial Professional (PQPI) de l’Institut Abat Oliba de Ripoll han visitat el Consorci Ripollès Desenvolupament per conèixer de primera mà què és i com poden ser usuaris del Servei d’Orientació i Inserció Laboral. Un dispositiu adreçat a persones en situació d’atur a la comarca del projecte “Treball a les 7 comarques” del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el principal objectiu del qual és la millora de l’ocupabilitat al Ripollès, en especial d’aquells col•lectius amb dificultats importants d’inserció laboral. 

Xerrada SOIL PQPI-2

Aquests alumnes ara finalitzaran el programa i se’ls ha presentat el Servei com una de les opcions que tenen si volen inserir-se al mercat laboral i necessiten un acompanyament, que també els obri les portes a nova formació i a la realització de pràctiques.

Categories: Actualitat