Aquest dissabte 20 de juliol, el XVIII Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses viurà l’estrena de l’espectacle Sotarrel, ideat i creat pel compositor i guitarrista Joan Carles Martínez Prat. L’actuació combinarà les disciplines artístiques de música, dansa, poesia i imatge, cercant el llenguatge de tradició i modernitat. És un cant a la terra, a les muntanyes, a les persones que han fet el caràcter dels indrets, retrobant un espai en el temps present en la memòria. S’inspira en les muntanyes, paisatge i persones de Feitús (Vall de Camprodon), les estacions, l’espai natural…

c20web

L’espectacle començarà a les 22h a l’Era d’en Serralta i, en acabar, el públic podrà conversar amb els artistes.

Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses

Terra de Comtes i Abats

 

 

 

 

Categories: Destacats